Arata si simte-te minunat

image

Despre bronzare

Exista o multime de mituri in legatura cu bronzarea artificiala, o serie de argumente pro si contra in legatura cu vizitele la solar. Noi, cei de la Mega Sun Elideea, le-am trecut pe toate in revista si am ajuns la concluzia ca bronzul artificial facut cu masura si sub indrumarea unor specialist nu ofera doar avantaje de ordin estetic, ci si pentru sanatate.

Daca ne referim la partea estetica, vom remarca imediat ca pielea are un aspect mai tanar si mai tonifiat, iar eventualele defecte sunt camuflate fara niciun efort. Acest lucru este suficient pentru a ne spori increderea in sine si pentru a ne face mai veseli si mai energici. O piele frumos bronzata este automat asociata cu tineretea, succesul si bunastarea, iar acest mesaj il vom transmite si subconstientului si celor din jur.

image

Din punct de vedere al sanatatii, cel mai important beneficiu al bronzarii artificiale este cel de favorizare a formarii vitaminei D si de fixare a calciului in organism. Acest proces are un rol esential in prevenirea anumitor forme de cancer, a osteoporozei, reducand pericolul de fracturi si de declansare a sclerozei multiple.

In acelasi timp, o sedinta de bronzare stimuleaza circulatia sanguina si inima, avand un efect pozitiv asupra dispozitiei. Alte rezultate demonstrate arata ca solarul are un efect benefic asupra unor probleme dermatologice, cum ar fi acneea, psoriazis sau neurodermatitele, reduce tensiunea, regleaza metabolismul si ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.

Expunerea la razele UV controlate are un efect pozitiv si asupra psihicului. Sedintele regulate la solar contribuie la reducerea starilor depresive, elimina stresul, relaxeaza si combat insomnia.