Simte-te intr-o perpetua vacanta

image

DESPRE NOI

Un bronz frumos ne pune in valoare si ne schimba radical starea de spirit: fie ca soarele straluceste ca in miez de vara, ori ca afara ploua, ne vom simti mai tineri, mai energici, mai siguri pe noi, vom avea acel sentiment de vacanta perpetua!

Mega Sun Elideea este un salon de bronzare cu dotari de ultima genratie, unde s-a investit serios pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Reprezentam o nisa superioara in domeniu si, de aceea, sanatatea dumneavoastra este prioritara pentru noi, iar acest lucru se reflecta in aparatura performanta si in produsele cosmetice de varf. O sedinta la noi garanteaza atat un efect estetic deosebit, cat si o protectia superioara a pielii, indiferent de pigment.

image

Mega Sun Elideea va ofera benficiile a doua dintre cele mai performante marci de aparate de bronzat din lume: Ergoline si MegaSun. Stralucirea, tonusul si sanatatea pielii sunt garantate datorita acestor echipamente cu tehnologie de ultima generatie, conceputa in stransa colaborare cu specialistii dermatologi. Aparatele functioneaza pe baza unor neoane cu fir spiralat care asigura un bronz puternic, stimuland productia de colagen si favorizand fixarea vitaminei D. Pentru un efect spectaculos si de durata, in salonul nostru se folosesc produse cosmetice Australian Gold, care au ca rezultat un bronz cu aspect uniform si care mentin elasticitatea pielii.

Pentru a obtine rezultatul dorit, contati pe echipa Mega Sun Elideea care are competenta de a va oferi consiliere in legatura cu serviciile, tinand cont de tipul dumneavoastra de piele si de alti factori.


Ne ingrijim permanent de buna functionare a aparatelor noastre si investim constant in modernizare  tinand pasul cu tendintele si cu cele mai noi aparitii pe piata de profil. 

Va asteptam sa simtiti beneficiile estetice si de sanatate prin bronzare artificiala la Mega Sun Elideea, unul dintre cele mai bune studiouri de acest fel din Bucuresti!

Recomand!!! Aparate de ultimă generație și un bronz de cea mai bună calitate! Rezultate de la prima ședință! Și toate serviciile la superlativ!!!

★★★★★

Marius Trandafir

Cele mai bune lămi pe bronzare. Rezultate de la prima ședință. Aparate de ultimă generație, la un preț avantajos.

★★★★★

Alexe Alina Maria

Salon de bronzare modern, elegant. Personal atent, pregătit. Oferte interesante,favorabile clienților. Program adecvat și celor care au timp doar seara, târziu.
★★★★★

Romi Camelleonus